Sponsorer

 Skydning

Formand 
Henning Povlsen

Tlf. 7594 3858
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Middelfart Firma og Familie Idræt
Færøvej 63
5500 Middelfart
Tlf. 6441 2090
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Der er skydning med riffel og pistol for såvel mænd og kvinder som piger og drenge (minimum fyldt 10 år) og med masser af hygge og socialt samvær. Du har måske ikke prøvet at skyde før, men dette er så sandelig ingen hindring. Skydevåben kan lånes uden vederlag, og endvidere er der instruktører parate til at hjælpe dig i gang.

I øjeblikket er vi cirka 20-25 skytter, og vi har et godt og hyggeligt kammeratskab, men vi kan være mange flere, så har du lyst, så kom ned og prøv en sport, hvor det ikke kun drejer sig om, hvad du kan præstere af resultater.

Vi starter skydning på skydebanerne i kælderen under Lillebæltshallerne den 19. september 2018 og slutter ca. 10. april 2019. Det er for øvrigt hver onsdag fra klokken 18.30 til 20.30

Prisen for at være med i denne aktivitet er kr. 325,- om året for leje af baner plus kr. 35,- pr. skydning.

Udover træningen har vi også alle-mod-alle-mesterskab og nåleskydning, og hvis nogen har lyst til det, er der også hjemmebane-skydning og internet-skydning.

Skydevåben skal omgås med fornuft, og derfor vil du blive nøje instrueret i reglerne herom af vore instruktører.

Tilmelding til Skydning foregår via den elektroniske indmeldelsformular, menuen Bliv medlem eller kan finde sted når vi mødes til skydning.