Sponsorer

Kongebroløbet er et motionsarrangement for alle friske piger og drenge i alle aldersklasser. Et motionsarrangement, hvor du oplever dig selv på en helt ny måde. Du får det godt af at løbe, og det er netop tanken om »velvære gennem motion«, der ligger bag KONGEBROLØBET.

Ruten på 9,6 km har været brugt til det traditionsrige Kongebroløb siden 1977, og man får lejlighed til at se en stor del af det smukke og varierede terræn på Hindsgavl. Halvøen rummer helt specielle landskabelige, naturmæssige samt kulturhistoriske værdier. 

Børneløbet vi gentager succesen fra 2017 med et sjovt børneløb og skruer op for oplevelsen til glæde for familien.
rneløbet henvender sig til aldersgruppen 0–11 år.
Børn kan ledsages af forælder, som vi anbefaler sker til børn under skolealderen.
Vinderen af børneruten får en særlig præmie. 1 pige og 1 dreng
 
Online tilmelding.  
Der er åben for onlinetilmelding til og med den 13. september 2019.
Forhåndstilmeldingen til holdkonkurrencer er åbn til og med 31. august 2019.
Når forhåndstilmeldingen er slut, findes pokalvinder af største firma- og skolehold.
Tilmeldingen skal foregå online på Run2u
 
Kongebroløbet – 2 ruter afmærket med rutepæle:
Den lange rute på 9,6 km, mærket med blå - start kl.15.00.
Den korte rute på 6,0 km, mærket med rød - start kl. 15.10.
 
Børneløb:
Børneløb på 3,0 km, mærket med gule pile.
start kl. 14.00
 
Online priser:
 
Voksne kr. 100,- og børn under 14 år kr. 50,-.
 
Der opkræves ikke online gebyr.
 
Ved tilmelding eller ændring af navn eller rute på løbsdagen betales  + kr. 25,-.

 

 
Kongebropokaler.
Vi har udsat en vandrepokal til det største firmahold og det største skolehold. Kongebropokalerne skal vindes 3 gange i træk eller 5 gange i alt, for at blive ejendom. Hvis man et enkelt år skal aflevere Kongebropokalen til et andet hold, får man en erindringspokal.

Hvad er FIRMAHOLD?
Deltagerne skal være ansat i firmaet, men den ansattes ægtefælle og børn kan deltage på firmaholdet. Andre familiemedlemmer eller bekendte kan ikke deltage på firmaholdet. Derfor -  saml firmaholdet allerede nu, og kom i gang med træningen, eks. ved at benytte de opmærkede ruter.

Hvad er SKOLEHOLD?
Det kan være folkeskoler - private skoler - ungdomsskoler - gymnasier m.v. Det gælder for den enkelte skole om, at få så mange lærere og elever med som muligt. Derfor - saml dit/jeres hold nu, og kom i gang med træningen, eks. ved at benytte de opmærkede ruter.

Hvordan foregår det?
Alle starter på Middelfart Stadion. Ruten går ad smukke stier gennem Hindsgavl skoven. Her løber man først til Teglgård, Odden, Hindsgav Naturpark Dyrehaven, Galsklint og under den gamle Lillebæltsbro til Kongebrogården, Grimmershus og tilbage til Stadion, hvor opløbet finder sted.

Diplom og video.
Alle, som gennemfører løbet inden for løbets maksimumtid på 2 timer, kan efterfølgende udskrive et diplom med placering og tid, samt se et videoklip af sig selv passerer målstregen.

Facebook/ Hjemmeside
Vi opdaterer løbende om dagens indhold. I august vil et samlet program for dagen blive lagt på hjemmesiden. 
 
Tidtagning ved Kongebroløbet.
Kongebroløbet anvender engangschip fra Run2u. Egne chip kan ikke benyttes.
Chippen har funktion som et personligt stopur. I det øjeblik du løber over de rødbrune måtter ved start/mål foretages en registrering. Herved finder vi din effektive løbetid – også kaldet nettotiden. Beregnet bruttotid er tiden fra startskud til passage af mållinjen.
 
Kongebroløbet inddeler løberne i aldersgrupper og køn.
Grupper: 0 - 6 år, 7 - 8 år, 9 - 10 år, 11 - 12 år, 13 - 14 år, 15 - 19 år, 20 - 34 år, 35 - 39 år, 40 - 44 år, 45 - 49 år, 50 - 54 år, 55 - 59 år 60 - 64 år, 65 - 69 år, 70 år og derover.
 
Startnummer med chip.
Udleveres på Stadion på løbsdagen fra kl. 12.00.
Startnummeret, som udleveres, skal bæres synligt på brystet.
Sæt startnummeret fast med alle 4 sikkerhedsnåle.
Startnummer er personligt og må ikke overlades til anden person.
Alle der løber 3,0 km, har sorte tal på grøn bund på deres startnummer.
Alle der løber 6,0 km, har sorte tal på rød bund på deres startnummer.
Alle der løber 9,6 km, har sorte tal på blå bund på deres startnumer.
 
Opvarmning.
Der vil være fælles opvarmning inden start.
 
Omklædning.
Der er mulighed for bad og omklædning på Middelfart Stadion, men det henstilles, at så mange som muligt klæder om hjemme, således at der er plads til udenbys deltagere i omklædningsrummene. Der er mulighed for værdiopbevaring.
 
Forplejning.
På 9,6 km ruten vil der være væskedepot ved Galsklint og Søbadet. På 6,0 km ruten vil der være væskedepot på Søbadet. Ved ankomst til mål på Middelfart Stadion uddeles der væske og forplejning til alle deltagere.
 
Præmier. der er præmie til 1 dame og 1 herre i begge kategorier (9,6 og 6,0 km.)
 
Gode råd inden starten.
Varm op inden starten. Deltag ikke hvis du føler dig sløj eller lige har været syg. Konkurrer kun med dig selv. Spis frokost senest 3 timer før løbet. Drik rigeligt med væske nogle timer før løbet. Husk, du løber på eget ansvar.
 
På gensyn lørdag den 14. september 2019 - Underholdning fra kl. 12.00, børneløbet starter kl. 14.00 og første start, 9,6 km. går præcis kl. 15.00. Så kom i god tid
 
Spørgsmål kan rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..